A Flamingo Hotel Csíkszereda északi határában található, mely autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt könnyen megközelíthető.

Az új 52 férőhelyes szálloda korszerű berendezésével, szolgáltatásaival megfelel a legigényesebb elvárásoknak is. A közelben levő hegyek, valamint erdők, nyújtotta tiszta és természetes táj kellemes kikapcsolódást nyújt a pihenni és szórakozni vágyók számára.

Szállodánk fekvéséből adódó előnye, hogy könnyen és gyorsan megközelíthető számos székelyföldi történelmi, földrajzi valamint néprajzi jellegzetesség. A Flamingo Hotel ideális mindenki számára, aki igényes szálláshelyet keres kedvező áron.

A 26 hangulatosan berendezett szoba, valamint a vendéglő vendégeink rendelkezésére állnak. Munkatársaink kézséggel segítenek programjuk megszervezésében, hogy itt tartózkodásuk minél kellemesebb legyen.

Jelmondatunk akár a székely vendégszeretetet igazoló, kapuinkon megjelenített mondás is lehetne: "Béke a béjövőnek, áldás a kimenőnek" Önt is várja az év minden napján a Flamingo Hotel.